"Geniaalne"

On juba tisse õllesõpradele küllalt näidatud, prooviks täna midagi uut.

Paljad Nikitad

Aga miks on ühiskonnas nii, et ühe sugupoole paljad pepud võivad vabalt tänavapildis rippuda ja see on okei? Aga kui me kujutaks sama koha peal ette teise sugupoole peput, siis see tunduks rõve? Meelde tuleks igasugused sõnad nagu liputaja ja pervo.
Ja ma ikka mõtlen, et milliseid ideaale õpivad need väikesed tüdrukud, kes sellistest reklaamidest igapäevaselt mööda käivad...

Päris õudne

Teletorn sisustab laste vaheaega:

Sügisesel koolivaheajal pakume lisaks Teletorni külastamisele ka huvipakkuvaid tegevusi nii tüdrukutele kui ka poistele.

Tüdrukuid ootame 23. ja 25. oktoobril kell 12.00 või 13.30 osa võtma kosmeetikaalasest koolitusest, kus õpetatakse koostöös Grimmikooligameikimise algtõdesid ning kuidas kasutada õigesti Sinu kotis olevaid meigitarbeid. Seega võta kaasa oma meigikott ning tule koolitusele!
Poistele pakume võimalust lähemalt tutvust teha erinevate tehniliste mudelitega. Kuidas töötab üks mudelauto? Kuidas on masinad ehitatud? Kuidas masinad töötavad ning muu vajalik informatsioon raadioteel juhitavatest masinatest. Erinevaid automudeleid ja nende ehitust tutvustab Tõnis Lattik Eesti automudelispordi klubist. www.modelcar.ee .Tehnikahuvilisi ootame Teletorni 23. ja 24. oktoobril kell 12.00
Vajalik on eelregistreerimine! Oma osalemissoovist anna teada meiliaadressil ivar.kaldam@teletorn.ee Tule ise ja kutsu sõbrad ka kaasa!

Räägivad

Näitleja Elisabet Reinsalu, EPL, 28. september:

Ja ratsionaalsus või selline tegelikult mehelik mõtlemisvõime puudub mul ka. (Naerab.) Eks see ole meil pisut perekondlik… Mõnikord aga sunnin end, et ole nüüd mees ja seisa enese eest. 

Mihkel Kärmas, "Pealtnägija", 2. oktoober (võttes kokku lugu, mis rääkis tülist täiskasvanud õe ja venna vahel, kus õde viskas venna aeda kõikvõimalikku saasta):


Sellel lool on kaks moraali, mida vähemasti meie suudame välja pakkuda. Esimene on, et naise väljavihastamine on maailma kõige ohtlikumaid asju.

"Eesti keele seletav sõnaraamat", sõna "kriiskama" kasutamise näited lauses:

Naine pistis hirmust kriiskama. Joobnud seltskond kriiskas laulda. Vihane eit kriiskas kõigest kõrist needusi. Ta hüüdis seda lausa kriisates. „Ära puutu mind!” kriiskas naine. 

Jah tõesti, sõnaraamatu koostajad on suutnud tuua lausa kolm näidet, kuidas naine kriiskab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...